Mailformular   Sitemap   Udskriftsvenlig  

3. Karrés Gårdlaug

Hjem > For ejendomme > Referater > 2010 ekstraordinær

Referat af ekstraordinær generalforsamling

som afholdtes onsdag den 17. februar 2010, kl. 19.00, i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København V, lokale 2.

Tilstede : Anne Dorthe Frydenlund Christiansen, Johnny Pedersen, Åse Rahbek, Tony Innalls, Nikolaj Paaby, Ole Hengaard & Ole Nørgaard Nielsen.

Fraværende fra bestyrelsen : Kim Miguel Espenhein & Jean Seidler

Dagsorden:

1. Valg af dirigent & referent

Anne Dorthe ensstemningt valgt som dirigent og Nikolaj som Referent

2. Forslag om nedrivning af cykelskur i Sønder Boulevard enden og etablering af rekreativt område, se bilag A.

Anne Dorthe forklarede forklarede tankerne og ideerne bag det rekreative område og hvordan vi i praksis påtænker at gribe det an.

Forslaget blev enstemningt vedtaget med stemmefordelingen :

FOR : Nikolaj Paaby (Sankelmarksgade 17), Anne Dorthe Frydenlund Christensen (Sdr.Bouldevarrd 76), Johnny Pedersen (Valdemarsgade 60), Åse Rahbek (Valdemarsgade 52), Tony Innalls (Sankelmarksgade 9), Ole Hengaard (Valdemarsgade 13) & Ole Nørgaard Nielsen (Sankelmarksgade 15)

IMOD : Ingen

3. Forslag om ændring af budget for 2010, se bilag B og C. På den ordinære generalforsamling i 2009 vedtog man at forhøje budgettet for vedligeholdelse og nyanskaffelser fra kr. 40.000 til 100.000 for såvel 2009 som 2010. Der foreligger to konkrete forslag til forbedringer: ovennævnte om etablering af rekreativt område i Sdr. Boulevard enden, samt reetablering af legeområdet midt i gården. Da ingen af de to er realiseret i 2009 foreslås de budgetterede midler til vedligehold og nyanskaffelser overført fra 2009 til 2010, så det vil være økonomisk muligt at gennemføre begge projekter inden sommeren. Reetablering af cykel- og storskraldsskuret midt i gården forventes gennemført i løbet af januar og februar 2010 hvorfor de i budgettet afsatte midler til dette ligeledes foreslås overført fra 2009 til 2010.

Forslaget blev enstemningt vedtaget med stemmefordelingen :

FOR : Nikolaj Paaby (Sankelmarksgade 17), Anne Dorthe Frydenlund Christensen (Sdr.Bouldevarrd 76), Johnny Pedersen (Valdemarsgade 60), Åse Rahbek (Valdemarsgade 52), Tony Innalls (Sankelmarksgade 9), Ole Hengaard (Valdemarsgade 13) & Ole Nørgaard Nielsen (Sankelmarksgade 15)

IMOD : Ingen

4. Eventuelt

Der blev diskuteret forskellige emner, men dette er udenfor referat eftersom intet var fremsat rettidigt under eventuelt og derfor ikke kan eventuelle emner ikke besluttes på denne extraordinære general forsamling. Og derfor uden for referat.

Noter til Bilag A:

Skitsen i bilag A indeholder ikke tegninger og placeringer af de borde, bænke, blomsterkasser og andet pynt/inventar, som det rekreative område vil indeholde. Kun placeringerne af cykelstativerne er skitseret. Forslaget er centreret om en idé om at skabe mere luft i denne lidt smalle ende af gården ved at fjerne cykelskuret og i stedet give plads til borde, bænke, blomsterkummer med videre, samt etablere cykelstativer som skitseret. Den skitserede ændring er tænkt som første fase i en forbedring af forholdene i gården mod Sønder Boulevard.

Nyheder

Næste cykeloprydning

bliver d. 5. marts 2024. Vi sigter efter fremover at gennemføre to cykeloprydninger om året i henholdsvis uge 10 og uge 40. Du kan læse mere om cykeloprydninger her.

"Private" områder

Etablering af udgang fra stuelejlighederne direkte til gården

Beboere i stuelejlighederne skal søge gårdlauget om tilladelse, hvis man ønsker at have udgang direkte ud til gården, da det kan have indvirkning på gården. Gårdlauget skal søges. Sådan er reglerne, men det er også vigtigt, at beboerne på forhånd er indforståede med, at de i forbindelse med den planlagte udgang til gården ikke ”ændrer gårdens udseende”. Beboernes ret standser ved kanten til gården, hvor gårdlauget har ansvaret.

Egne borde, ”terrasser” og lignende

Ønsker man at opsætte egne borde og stole, må man tillade andre at bruge dem. Alt i gården med undtagelse af cykler og barnevogne er til fælles brug. Egne borde og stole er tilladte, men det må ikke få karakter af at afspærre og privatisere dele af gården.

Begrebet "private terrasser" eksisterer ikke. Alle dele af gården er til fælles brug.

 

Byggeprojekter / motorcykler

Byggerier som griber ind i gårdens brug i kortere eller længere tid

Gårdlauget skal inddrages ved alle større byggerier som beslaglægger dele af gården i kortere eller længere tid, og/eller risikerer at ødelægge græs, fliser mm. Det er bygherrens pligt, at gården ikke lider skade under byggeriet og at evt. skade udbedres.

Parkering af motorcykler og knallerter

Det er ikke tilladt at parkere motorcykler eller knallerter i gården. Gårdens ordensregler siger i punkt 5 at Parkering af køretøjer, der kan bære nummerplade, er ikke tilladt.

top